روزنامه

سفر با طعم انرژی مثبت

سفر با طعم انرژی مثبت - دکتر طباطبایی
نوشته شده توسط افشین طباطبایی

سفر با طعم انرژی مثبت
تهران- ایرنا- تعطیلات نوروزی فرصت خوبی است تا خستگی‌های یکسال کار مداوم و بی‌وقفه از بین برود و آرامش و انرژی مثبت جایگزین روزمرگی شود.
کد خبر: ۸۲۰۰۱۵۴۷ | تاریخ خبر: ۲۴/۱۲/۱۳۹۴ – ۱۱:۲۳

به گزارش ایرنا، سفر می‌تواند مایه تحول و پویایی در خانه و خانواده باشد از این رو گنجاندن یک سفر هر چند کوتاه مایه آرامش، توان و انرژی بیشتر افراد است.
مسافرت دارای فواید بسیار برای جسم و روح است و می‌تواند به افزایش بهره‌وری افراد جامعه منجر شود.
در مجموع سفر عاملی برای دور شدن فشارهای روحی و روانی ناشی از کار و فعالیت‌های مداوم است.
یک روان شناس و پژوهشگر مسائل اجتماعی درباره فواید سفر بویژه مسافرت های نوروزی می گوید: خستگی های فکری، جسمی و استرس های کاری که در طول روز بر انسان مستولی می شود به تدریج باعث از بین رفتن نشاط و شادابی شده و افراد را به نوعی دچار فرسودگی روحی و جسمی روانی می کند.
سید افشین طباطبایی می افزاید: از این رو در چنین شرایطی بهره مندی از یک برنامه تفریحی در قالب سفر فرصتی مناسب و بدور از کار و استرس را برای افراد فراهم می کند تا آنها بتوانند تا اندازه‌ای به ارتقای بهداشت روان و سطح سلامت روانی خود کمک کنند.
به گفته وی، در دین اسلام نیز به سفر و آثار مثبت فراوان آن تاکید شده ؛ مشاهده نشانه‌های الهی و تدبر و تفکر درباره اقوام و ملت های مختلف از جمله فوایدی است که بر اساس قرآن، با سفر نصیب انسان می شود.
طباطبایی اضافه می کند: انسان خمود و افسرده به خوبی نمی تواند، در مسیر کمال قدم بردارد از این رو باید قواعدی وجود داشته باشد تا به واسطه اجرای آن، نشاط ایجاد و استمرار یابد.
این نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی ادامه می دهد: التیام دهندگی یکی از کارکردهای نوروز از دیدگاه روان شناختی است بدان معنا که نوروز و سفرهای نوروزی به افراد فرصت می دهد تا از نظر روحی التیام یابند هرچند معاشرت با بستگان و اقوام در زادگاه اصلی خود، برای رفع کدورت های احتمالی التیام بخش است.
وی معتقد است، افراد در زمان سفر با افکار و رسوم مردم از اقوام مختلف آشنا می شوند، تلاش و فعالیت های آنها را می بینند و می آموزند برای زیست بهتر چگونه بکوشند.
طباطبایی می گوید: سفر با ایجاد فرصت برای استراحت ذهن و جسم، باعث استواری عزم و اراده افراد برای شروع یک زندگی تازه بویژه بعد از تعطیلات نوروز و آغاز سال جدید می شود بنابراین گردش و سفر از شاخص‌های بهداشت روانی است که تاثیر بسزایی در توسعه یک جامعه دارد.
وی بر این باور است که به همان اندازه که افراد برای سلامت جسمی خود به مواد غذایی نیاز دارند، برای ارتقای روح و فکر خود نیازمند سفر هستند.
طباطبایی می‌افزاید: مطالعات نشان داده، گردش و تفریح سالم می تواند در افزایش کمی و کیفی شغلی و بهره وری افراد در جامعه کمک کند.

انتهای پیام /*

درباره نویسنده

افشین طباطبایی

افشین محمدباقر طباطبایی. نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی - روانشناختی - مشکلات جوانان. مربی مثبت‌اندیشی. شعار او این است: رهبر ارکستر زندگی خود باشید

دیدگاهتان را بنویسید