معجزه

کتاب معجزه - افشین طباطبایی
نوشته شده توسط افشین طباطبایی
کتاب معجزه - دکتر طباطبایی

معجزه – دکتر طباطبایی

اطلاعات کتاب:
مخاطب: همه کسانی که میخواهند از شر افکار منفی و استرس خلاص شوند و مثبت‌اندیشی و آزامش را جایگزین آن کنند و   زندگی‌شان تعییر دهند.

نام کتاب: معجزه

نویسنده: افشین طباطبایی

انتشارات: نقش نگین

نوبت چاپ: سوم ۱۳۹۷

مشخصات محصول: کتاب چاپی در قطع رقعی، در ۱۶۰ صفحه، جلد سلفون براق

موضوع: اجتماعی – روانشناختی

قیمت:  سی هزار تومان

چگونه کتاب معجزه را خریداری کنیم؟

 

جهت خريد اینجا را كليك كنيد

 

 معجزه

همه به دنبال راه حل

افراد مختلف از رویدادهای زندگی برداشت‌های متفاوتی دارند. گاه دو نفر به لیوانی، که تا نصفه آب دارد، نگاه می­کنند، یکی آن را نیمه­ پُر و دیگری نیمه­ خالی می­بیند. با مطالعه­ عمیق حالات افراد، متوجه می‌شویم که چرا هرکدام به جنبه­ خاصی از وقایع توجه داشته و موارد دیگر آن را، ذخیره یا حذف می­کنند. ظاهرا علت این ­که دو نفر یک لیوان آب را متفاوت می­بینند؛ ریشه در مثبت‌نگری و منفی­‌نگری دارد.

زندگی ساخته و پرداخته­ رفتار ماست و رفتار هم نشات گرفته از تصاویر ذهنی است، و تصاویرذهنی هم حاصل پیام‌هایی است که در دوران کودکی از والدین دریافت کرده‌ایم. انسان‌ها با نگرش‌های متفاوت به زندگی اطراف خود نگاه کرده، تصمیمی گرفته و دست به اقدامی می­زنند، در میزان این تصمیم­‌ها عواملی دخالت دارد، ازجمله چارچوب‌های ذهنی انسان. چارچوب‌های ذهن مانند صافی عمل می­کنند و فقط وقایعی از آن عبور می­کنند و مورد توجه ما قرار می­گیرند که به صورت پیش فرض برای ما تعریف شده باشند، در حقیقت  به­ وسیله­ این ابزار است که لیوان را نیمه پُر یا نیمه خالی  می‌­بینیم.

فهرست مطالب کتاب:

مقدمه: آیا می‌خواهیم مجهولات خودمان را با معادلات دیگران حل کنیم؟ آن هم با معادلاتی بعضا ناتمام ؟

فصل اول: انرژی زمان حال

فصل دوم: سختی‌های زندگی

فصل سوم: افکار منفی

فصل چهارم: رنج­‌های درون

فصل پنجم: تغییر الگوهای ذهنی

فصل ششم: خوش‌بینی و مثبت‌اندیشی

فصل هفتم: مهار نفس

منابع و ماخذ

مقدمه:

گاه به ­نظر می­رسد که هرکاری می‌کنیم راهی به­ جایی نمی‌­بریم، انگار در کوچه‌­های بن­بست و تودرتویی گرفتار شده‌ایم که از هر طرف می­رویم درها بسته­، دیوارها بلند و  راه­ها تنگ­ است. آن­وقت است که سر موضوعات هیچ و پوچ مثل انباری از باروت منفجر می‌شویم و خشم خودمان را سر این و آن یا طرف مقابل خالی می­کنیم و بعد از کرده­ خودمان پشیمان و پریشان می‌شویم.

واقعا علت چنین گم‌گشتگی‌ها، سردرگمی‌ها، اضطراب‌­ها، دلشورها که درکوره­­ راه‌های بی‌انتهای زندگی با آن روب­رو می­‌شویم، چه می‌باشد. چگونه خودمان را از سیطره­ این دیو، این جادوگر پیر که طلسم سیاهی را به جان‌مان انداخته است، نجات دهیم. ذات طبیعت حاصل‌خیز است، ولی ما انسان­‌ها تعادل جهان را برهم می‌ریزیم و کمیابی را دامن می­زنیم. هرچه بیش­تر به دنبال نعمت‌های خداوند بگردیم به ­همان اندازه آن­ها را به دست می‌آوریم. به ­راستی چرا باوجود وفور و فراوانی نعمت، قادر به دیدن آن­ها نیستیم، انگار چشم خود را به روی­‌شان بسته‌ایم؟ باید گفت که: تصورات منفی و منفی‌­بافی‌هایی که در فضای ذهن ما ملکه می‌شوند مانع و سد راه‌­اند.

درباره نویسنده

افشین طباطبایی

افشین محمدباقر طباطبایی. نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی - روانشناختی - مشکلات جوانان. مربی مثبت‌اندیشی. شعار او این است: رهبر ارکستر زندگی خود باشید

دیدگاهتان را بنویسید