تالیفات

خشونت‌های اجتماعی

کتاب خشونت های اجتماعی
نوشته شده توسط افشین طباطبایی

خشونت‌های اجتماعی

آیا می‌دانید چه راه‌هايى، براى مقابله با تجاوز به عُنف وجود دارد؟

شما چه روش‌هايى براى مقابله و دفاع از خود، در برابر چند لات شرور مى‌دانيد؟

آيا مى‌دانيد در ايران، اکثر جنايات منجر به قتل، وقايعى هستند که درپى درگيرى لفظى و يا مشاجره بين دو يا چند نفرفرد آشنارخ مى‌دهد؟

چه اندازه، به شگردهاى مقابله با مهاجمان کينه‌جو و خشن آشناييد؟

روشی شگفت‌انگیز برای آموزش دفاع بدون سلاح!

اطلاعات کتاب:

مخاطب: کسانی که میخواهند در شرایط بحرانی و خطرناک جان سالم به در ببرند و از ندانم کاری در صحنه وقوع خشونت بپرهیزند.

مشخصات محصول: کتاب چاپی در قطع رقعی، در ۲۰۸ صفحه، جلد سلفون مات

موضوع: تحلیل آماری خشونت‌های اجتماعی و شیوه‌های گریز از درگیری بدون آسیب دیدن و نجات جان

نویسنده: افشین طباطبایی

انتشارات: افراز

ویراستار: حجت الله ایزدی

قیمت:   ۷۰۰۰ تومان

چگونه این کتاب را تهیه کنیم؟

جهت خرید کتاب اینجا را کلیک کنید

 

 

 

کتاب خشونت های اجتماعی نویسنده: افشین طباطبایی

 

 


بسیاری از ما قدرت سامان دهی معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی را نداریم؛ تنها میتوانیم با شناخت آنها ، چگونگی شکل‌گیری و روند به وجود آمدنشان و راه‌های مقابله ، مبارزه و مدارا ، از  تاثیرات تخریبی و خطرناک آن‌ها بر خود ، مال و خانواده بکاهیم و در برابر آنان سدّی دفاعی بسازیم.

 

 

فهرست مطالب کتاب:

مقدمه

فصل اول: خشونت

فصل دوم: نزاع خیابانی

فصل سوم: چاقو‌کشان

فصل چهارم: سرقت و دزدی

فصل پنجم: تعرض به زنان

فصل ششم: درگیری و ترس

فصل هفتم: دفاع شخصی

فصل هشتم: روش‌های دفاعی

فصل نهم: صلح‌طلبی

فصل دهم: نگاه قانون

منابع و ماخذ

دفاع چيست؟

در طول تاريخ، مصايبى همچون: دزدى، آدمکشى، زورگيرى، تجاوز به‌عنف، آدمربايى، قتل، شرارت و…تغيير شکل و دگرگونى‌هايى از لحاظ ظاهر و… حاصل نموده‌اند، اما ماهيت پليدشان را همچنان حفظ کرده‌اند. سرقت و دزديدن مال ديگرى در سيصد سال پيش، همين معنايى را داشته که امروز دارد.
ماهيت دست درازى و تعدى به مال ديگران تغيير نکرده است. تجاوز، قتل، شرارت، نزاع و…نيز به همين شکل. اگر چه جرم و جناياتي مثل قتل، هنوز هم وقوع مى‌يابد، اما تعداد آن در تناسب با رشد جمعيت و شهرها، کمتر شده است. ولي پاره‌اي از ناهنجاري‌ها با رشد و گسترش شهرها، زياد شده‌اند: سرقت، ماشين دزدي، زورگيري، اوباش خياباني، تهاجم و درگيري، خشونت‌هاي اجتماعي، و… بسيارى اتفاقات ناگوار، قبل از رسيدن مأموران، پايان پذيرفته و پليس موقعى سر صحنه‌ى دعوا، مشاجره، زد و خورد و در يک ترکيب، صحنه‌ى جرم رسيده که کار از کار گذشته است.

چه بايد کرد؟

 اگر ناهنجارى‌هاى خشونت‌بار اجتماعى را همانند هر ناهنجارى ديگر، واقعياتى غير قابل انکار بدانيم، بايد تا حد امکان، نسبت به آموزش و يادگيرى راه‌هاى مقابله و دفاع، اقدام نماييم. اعتياد، يک ناهنجارى اجتماعى زشت و خانمان برانداز است. بيشتر افراد جامعه با آن آشنايند و تا حدودى، راه‌هاى مقابله و زمينه‌هاى پيشگيرى از بلاى اعتياد را مى‌دانند. سرقت خودرو نيز يک ناهنجارى اجتماعى است.همه نيک مى‌دانند که خودرو را در پارکينگ قرار دهند، برايش دزدگير نصب کنند، قفل فرمان بگذارند و…

هر کارى نياز به آموزش دارد. آموزش مى‌تواند فرآيندى غير کلاسيک، تصادفى و به وسيله‌ى تکرار و ضرورت محيط باشد، ولى يادگيرى نياز به صرف وقت دارد. دفاع به صورت عام و دفاع از جان، مال، ناموس، عفت، شرف و آبرو به شکل خاص، مطرح است. واژه‌ى «دفاع» به دفع هر نوع بدى و  آزار، از خود يا ديگرى اشاره دارد.رد کردن، پس زدن و دور کردن هر آن چيز يا کسى که مايه‌ى ناراحتى‌تان شده و به حريم شخص شما تجاوز و آرامش و امنيت‌تان را به مخاطره انداخته است، تلقى مى‌شود.

اين تجاوز مى‌تواند از آزار همسايه‌اى نادان، تا سارقى مسلح در نيمه شب، معنى يابد.چگونگى دفاع از خود، در برابر همسايه، يا روبه‌رو شدن بالاجبار، در تاريکى شب با سارقان مسلح، گستردگى معناى دفاع را آشکار مى‌سازد.

روند حرکت شتابان جوامع، فشارهاى روانى، اضطراب‌ها، افسردگى‌ها و…زمينه‌ساز رشد ناهنجارى و آسيب‌هاى اجتماعى‌اند. دانش، آگاهى، تفکر و عقلانيت، راه را براى مهار اين‌گونه آسيب‌ها و معضلات اجتماعى، هموار مى‌سازند. براى مقابله‌ى صحيح با چنين مشکلاتى، راهى جز بالا بردن دانش، و خونسردى و درايت، وجود ندارد. خطر حادثه و خشونت، همه جا هست، ولى با به کارگيرى تدابير و آموزش‌هاى مخصوص، مى‌توانيم از ميزان آن کاسته و دايره‌ى عمل و تأثيرش را محدود‌تر کنيم. شايد همه‌ي ما قدرت سامانده‌ى معضلات و ناهنجارى‌هاى اجتماعى را نداشته باشيم، ولي مى‌توانيم با شناخت آنها، چگونگى شکل‌گيرى و روند به وجود آمدنشان و راه‌هاى مقابله، مبارزه و مدارا، از تأثيرات تخريبى و خطرناک آنها بر خود و مال و خانواده کاسته، در برابر آنان، سدى دفاعى بسازيم.

ضرب‌المثل قديمى: «در خانه‌ات را ببند، همسايه‌ات را دزد نکن»

به اين معنا است که هرکس به نوبه‌ى خود مسئول است و بايد راه‌هاى نفوذ و نقاط ضعف امنيتى و آسيب‌پذيرى را رفع کند، در صدد تقويت امنيت شخصى و حفاظت خود باشد. دفع شر و پليدى و دفاع از نفس، جان، آبرو، ناموس، شرف، حيثيت، مال و… در زمره وظايف و حقوق انسانى، شرعى، عرفى و قانونى هر فردى محسوب مى‌شود .موضوع مهم، اين است که چه‌طور عمل کنيم و چه تدبير و درايتى در پيش بگيريم که ضمن و حين دفاع در برابر شر (در هر شکل آن (کمترين آسيب را ديده و کمترين بها را پرداخت کنيم. کمربند ايمنى در خودرو، يک وسيله‌ى ضرورى و واجب است. شايد به تعداد دفعاتى که سرنشينان از آن استفاده مى‌کنند و احتمال وقوع خطر تصادف، افراد زيادى را از بستن آن منصرف کند؛ ولى حادثه، تنها يکبار اتفاق مى‌افتد.در وقايع خشونت‌بار و ناگوار، ممکن است بار دومى وجود نداشته باشد که در اولى تجربه بيندوزيم و در دومى به کار ببنديم.

هدف اصلى در سرتاسر اين کتاب روشن ساختن ذهن خواننده در مباحث مختلف است. اگر بتوانم به درصد کمى از خوانندگان بياموزم که از خشونت، درگيرى و هر نوع نزاع پرهيز و قبل از وقوع حادثه صحنه را ترک کنند، اگر تعدادى از دختران جوان با خواندن اين کتاب ياد بگيرند چگونه موقعيت‌هاى بغرنج و بالقوه مخاطره‌آميز و سرشار از تهديد را تشخيص بدهند و بدون ايجاد شک و سوءظن در مهاجم، صحنه را ترک و خود را از قربانى شدن نجات دهند، وظيفه‌ى خود را به درستى انجام داده‌ام.

اینجانب افشین طباطبایی به شما این اطمینان را می‌دهم که با خواندن كتاب خشونت‌های اجتماعی با مطالب جدیدی رو‌بهرو خواهيد شد كه براى شما بسيار مفيد خواهد بود

چرا باید کتاب خشونت‌های اجتماعی را بخوانم؟

این کتاب روش‌های پیش‌گیری از جرایم را به شما می‌آموزد.

این کتاب شیوه‌های مقابله با خطرات ناشی از حمله اراذل اوباش، تعرض به زنان، سرقت، نزاع خیابانی و… را به شما می‌آموزد.

این کتاب چگونگی برخورد مناسب با ناهنجاری‌های خشونت‌بار اجتماعی است.

این کتاب به شما می‌آموزد چگونه در برابر اوباش و مهاجمان بدون نیاز به تخصص رزمی از خود دفاع کنید.

نویسنده در این کتاب بیش از سه دهه تجارب تخصصی فنی، آموزشی و پژوهشی خود را به شما آموزش می‌دهد.

چگونه این کتاب را تهیه کنیم؟

جهت خرید کتاب اینجا را کلیک کنید

 

 

درباره نویسنده

افشین طباطبایی

افشین محمدباقر طباطبایی. نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی - روانشناختی - مشکلات جوانان. مربی مثبت‌اندیشی. شعار او این است: رهبر ارکستر زندگی خود باشید

دیدگاهتان را بنویسید

2 دیدگاه