یکی از موثرترین روش های ایجاد ارتباط صمیمی بین همسران جوان در این است که در فرآیند زندگی در تمام جزئیات، وقایع و تجارب، مشکلات و گرفتاریهایی که با آنها روبرو هستند باهم شریک باشند. این کار باعث میشود زن و مرد احساس هماهنگی و نزدیکی بیشتری داشته باشند. منطق متعارف این است که مرد به تنهایی مسائل و مشکلات زندگی را حل کند. این از همان باورهای کهنه است که کارایی اش را در دنیای امروز از دست داده است. در میان گذاشتن مشکلات با همسر نه تنها باعث احساس نزدیکی بیشتری بین همسران است، بلکه به واسطه اصل تضارب آرا و مشورت بسا که راه حل های بهتری هم پیدا شود.
مرد جوانی که در تصمیم گیری ها با همسرش صحبت نمیکند، احساس جدا افتادگی خواهد نمود. گوش سپردن به حرف های همسر (به خصوص زن) از وظایف همسر است. زنان به طور ذاتی علاقمند به سخن گفتن با شوهران خود هستند و مردها هم در این رابطه وظیفه دارند البته ظاهرسازی و بی توجهی نتیجه عکس دارد. از خود گذشتگی و گذشت در بسیاری موارد انسداد فکری همسر را برطرف کرده باعث استحکام رابطه میگردد.
مهمترین مهارت ارتباط صمیمی بین همسران جوان، گوش کردن واقعی به همسر است. گرچه این مهارت ساده گاه چنان دشوار میگردد که افراد خود را به نشنیدن میزنند و… ولی خوب گوش دادن مهمترین مهارتی است که میتواند صمیمیت به وجود آورد و آن را حفظ نماید. وقتی خوب گوش میدهید، همسرتان را بهتر درک میکنید، با او هماهنگ میشوید، از روابط خود بیشتر لذت میبرید و با چشمان همسرتان به مسائل نگاه میکنید. در این روش فرزندان شما قدرت تصمیم گیری صحیح و راه گفتگوی سالم را یاد میگیرند و شور و اشتیاق به الگو پذیری مناسب را از پدر و مادر به ارث میبرند. نتایج ارتباط مناسب بروز بازخوردها و به عبارت دیگر نشان دادن واکنش ها است. در این عرصه باید بدون داوری به آرامی افکار، و احساسات، نقطه نظرها و خواسته های خود را مطرح کنید. بازخورد دو نتیجه مهم دارد.
اول: درستی برداشت خود را محک میزنید و در صورت اشتباه در مقام اصلاح حرف شما بر می آید.
دوم: همسر شما با دیدگاه ها و برداشت های جدید شما آشنا میشود.
بسیار عالی .سپاسگزارم از مطالب آموزنده تان 🙂