اجتماعی

مشاهیر

مشاهیر - دکتر طباطبایی
نوشته شده توسط افشین طباطبایی

مشاهیر

برای هرچه سرشارتر کردن زندگی باید با نگاهی تازه و نو به دنیای پیرامون و وقایع آن بنگریم. انسان‌های بزرگ (اغلب مشاهیر) با هماهنگی میان ذهن و جسم زندگی­شان را به یک اثر هنری قابل الگوبرداری برای دیگران تبدیل می­کنند. اگر سرگذشت مشاهیر؛ مردان و زنان بزرگ تاریخ؛ از فلاسفه، دانشمندان، ورزشکاران، هنرمندان، سیاستمداران نامدار، مخترعین، نویسندگان و… را مطالعه کنیم؛ درمی‌یابیم که آنان در ناز و نعمت به آن نتایج و عظمت نرسیده‌اند، بلکه افرادی بودند که با سختی‌ها و ناملایمات و مشکلات و رنج‌های بی‌شمار دسته و پنجه نرم کرده­ و طعم شکست را بارها  چشیده­‌اند، از دره ­های ناکامی عبور کرده تا قله‌­های سرافرازی را فتح کنند، ولی با این وجود هیچ­گاه از پا ننشستند.

آن­ها (مشاهیر) عادت به غُر زدن و شکایت از سختی و رنج راه و گله از مشکلات نداشتند، به مصایب و دردها خو گرفته بودند، و به اصطلاح اهل مبارزه در میدان نبرد بوده‌­اند، و جوامع بشری به نوعی مدیون­شان است، اگر قرار بود مشاهیر منفی‌نگر باشند و اژدهای سه سر (نمی­توانم- نمی­شود- نمی­گذارند) در  ذهن­ شان حاکم باشد، قطعا نمی‌توانستند شهرت پیدا کنند و برگی از تاریخ را ورق بزنند.

مشاهیر نقاط ضعف و کاستی‌ها را می­دیدند و با مشکلات زیادی روبرو می­ شدند، ولی با روشن­‌بینی در صدد رفع­شان گام برمی­داشتند و نسبت به چشم­ اندازهای بلند پیش­ روی­شان مثبت‌­اندیش بودند.

درباره نویسنده

افشین طباطبایی

افشین محمدباقر طباطبایی. نویسنده و پژوهشگر مسائل اجتماعی - روانشناختی - مشکلات جوانان. مربی مثبت‌اندیشی. شعار او این است: رهبر ارکستر زندگی خود باشید

دیدگاهتان را بنویسید