کارگاه آموزشی تحليل رفتار متقابل يا تجزیه و تحلیل تعاملی (Transactional Analysis)
مدرس «افشین طباطبایی»
کارگاه تحلیل رفتار متقابل
نظريه تحليل رفتار متقابل با ارائه يك الگوي سه بخشي تحت عنوان حالات دروني عرضه ميشود. همين الگوي شخصيتي به ما كمك ميكند تا دريابيم افراد مختلف چه برخورد و رفتاری از خود بروز میدهند و چگونه شخصيتشان را در قالب رفتارشان آشكار ميسازند. در حقیقت یک رفتار متقابل واحد اصلی رفتار است. من چیزی میگویم یا کاری میکنم و در مقابل شما هم جوابی داده یا عکس العملی انجام میدهید.
اين نظريه مفاهيمي هم براي رشد كودك ارائه ميدهد. به طوركلي تحليل رفتار متقابل در هر زمينهاي كه نياز به درك متقابل افراد، روابط و ارتباطات باشد کاربرد دارد. پايه و اساس نظريه تحليل رفتار متقابل مبتني بر چند نظريه كليدي ميباشد كه سبب برتری این اين نظريه از ساير ديدگاههاي روانشناسي است. اصول اين نظريه بر شناخت از احساسات و تفكرات پايهريزي شده است و همينطور از تكنيكهاي رفتاري نيز بهرههاي فراواني گرفته است.
شخصیت انسان از سه حالت «خودآگاه» تشکیل شده است، رفتارهای پیچیده بین انسانها را قابل فهم کرد. هر حالت «خودآگاه» یک مجموعه کامل از احساسات و افکار و رفتارهایی است که ما با استفاده از آنها واکنش نشان میدهیم. سه وضعیت والد و بالغ و کودک و فعل و انفعال بین آنها پایه نظریه تحلیل رفتار متقابل را تشکیل میدهند. این مفهومها به خیلی از زمینههای مشاوره روان درمانی و تحصیل راه پیدا کردهاند.
– چگونگی شکلگیری شخصیت
– شخصیت از نگاه تحليل رفتار متقابل
– مبانی تحليل رفتار متقابل (تجزیه و تحلیل تعاملی)
– تاثیر تحليل رفتار متقابل (تجزیه و تحلیل تعاملی) بر اثربخشی ارتباطات
– کودک درون چیست
– حالات من شخصیت (والد – بالغ – کودک)
– مراودات بین حالات من
– تمرینهائی برای بهبود ارتباطات
– اختلال در شخصیت از دیدگاه تحليل رفتار متقابل (تجزیه و تحلیل تعاملی)
– نوازشها و انواع آن
– بازیهای روانی
– وضعیت زندگی
– تحلیل زندگینامه یا پیشنویس زندگی
با شرکت در کلاسهای افشین طباطبایی زندگی خود با اطرافیان را بهبود بخشید
تلفن ثبت نام: ۰۳۱۳۲۲۲۰۱۶۳